Daverende Mei maakt vrij actie

Daverende Mei maakt vrij actie

Diep geraakt is het thema bij Opwekking dit jaar, wat weer gevierd kan worden en waar wat Kingma’s enthousiast naar toe zijn, zelfs dat kleine Sterretje. Haar kennende, zal ze wel net als zus voorgoed verkocht zijn. Een weekend kamperen, ik hoop dat het weer en de sfeer zo blijft als nu. Mij wacht een jongensweekend. Rust in de tent. Dat geloven heel veel kleuren heeft, weten we wel. Ik ben vooral van de vele daden en de weinige woorden, al zullen mijn kinderen dat niet bevestigen, want tenslotte praat mama altijd. Maar dat is wat anders.

Diep geraakt. dat was ik door de Mei maakt vrij actie. De reacties begonnen positief en eindigden positief. Het bleef de hele maand stromen aan giften voor International Justice Mission. Het doet ook wat met je. Kleine, lieve meisjes in slavernij, wie wil dat nou. Toch tiert de mensenhandel welig. Om beroerd van te worden. Dit mag niet wennen.

Toen ik deze week vrolijk van mijn moeder en zus naar huis reed, zag ik zo een lief plaatje. Twee leuke meisjes, grote zus had een boodschap gedaan en kleine zus zwierde mee aan haar hand. Grote zus keek trots en kleine zus was springend vrolijk. Al roze wat ik zag. Ik kende ze niet, maar zwaaide vrolijk en ze glimden terug. En ik dacht, zo hoort het. Voor alle meisjes op de wereld. Dansen, onbezorgd, vrij, zonnig. Natuurlijk is het niet zo, maar we blijven onrecht graag een loer draaien. Dichtbij en ver weg.

Ik maak zelf van deze prachtige actie een bedrag van 1200,-
Met een enorm groot DANK JULLIE WEL.
Een koffiehuis, een mini shopje met grote gevolgen.
Laat je raken dit weekend! En geniet, waar je de Liefde ziet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email