Sandwichgeneratie

Sandwichgeneratie

Een mooi weekend. Mijn hart draait overuren💖. Mijn vader zei vroeger, als het maar rimpels heeft, hou jij ervan. Dat was een waarheid. Ik hou enorm van oude mensen en als ik ze spreek en we hebben dezelfde hartstaal, pff, dan bloei ik. Weet je, hoe je dingen zegt is niet eens zo belangrijk. Als je maar voelt, dat je om die ander geeft en die ander jou ook ziet. Dat is zo waardevol. Zulke momenten schrijf ik op..

Toch zit mijn liefde niet alleen bij oude mensen. Ik sta in de kerk. Tussendoor de rijen zie ik haar zitten, rondkijkend of ze ergens contact kan maken. En ik zwaai met een big smile. Ze doet hetzelfde terug. Leuk kind. Na de dienst komt een ander kereltje even kletsen. Weeral zo een leukerd. Ik hou van die kids.

Gisteren appte ik zus. Wat worden we toch bezoekers hè, mantelzorgers, veel mensen oud, mama oud, kennis nog nodig naar toe, nu kan het nog. Tja, zegt ze, wij zijn de sandwichgeneratie. Ik lach. Gelukkig kunnen we het nog en vinden we het leuk.

Wat zijn er veel mensen, die een glimpje nodig hebben. Oud, jong, midden..keuze genoeg om te contacten. En soms. Wil ik even geen sandwich. Dan zit ik als een crackertje in de zon. Het is tenslotte vakantie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email