Pak aan

Pak aan

De man van de website kwam om de koffie. Ik heb zo van die goede voornemens het jaar door zeg maar. Op mijn lijstje stond de website al een tijdje. Heb ik geen tijd of mis ik structuur of….ik weet het niet. Nou ja, ik weet het wel, maar je kan niet overal tegelijk bezig zijn. Bovendien mis ik soms de motivatie, als ik eenmaal uitstel. Dan versloft het helemaal. Het energieke mens is niet altijd in een kader te krijgen. Of zo zoonlief aanvult op mijn opmerking, “als ik geld aan uitstellen zou verdienen”, tja, dan was je multi-miljonair. Ik zie kansen.

Vandaag dus aan de slag. Prachtig weer voor. De regen tegen de ramen, de koffie paraat. De man van de website krijgt lekkere koeken mee en is blij. Ik ook. Ik schrijf. Tevreden. Herstarten, het is nog maar maandag. Zo is dat.


2 Replies to “Pak aan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email