buurtkeuken

buurtkeuken

Woensdag is moes-ochtend. Dat staat gelijk aan onthaasten..oh oh, wat is ze oud en lief en langzaam. Ik keutel graag een ochtend mee, dat tempo past me. Liefje🥰. Nog even bij zus langs en dan naar huis. Mantelzorgertje zonder mantel zeg maar. De telefoon..zoon. MAM, wat is dit?! Een pallet stroopwafels geleverd en ik heb een vrije dag. Wacht, ik ben er zo. Thuis zijn mijn boys aan t sjouwen met support van buurtjes. Oh, wat ben ik een trotse moeder met zulke krachtpatsers, die willen bewijzen dat je er ook 8 tegelijk kan dragen. Sfeer om te zoenen. Nu nog verkopen. 1000 pakjes stroopwafels, wie koopt, wie verkoopt, wie eet. Om een prachtige buurtkeuken te realiseren. We gaan ervoor! De boys zeggen, niet boys, schrijf de mannen

Vandaag koffiehuis met een interview voor de buurtkeuken. Wat een leuke vrouw. Volgende week schrijft ze vast een leuk stuk in de Bode. Soms tref je van die mensen, die net zo enthousiast zijn dan jij. Dan praat je als brugman tot ze weg zijn, ondertussen stroopwafels verkopende en koffie schenkend. Het zal je missie zijn🥰. Er zijn nog dozen stroopwafels te koop. Iedereen kan mee doen. 3 voor 7,- Zoet is een keer goed😊. De Buurtkeuken komt er. Goed onderweg.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email