Son’s koffiehuis breidt uit met buurtkeuken

Son’s koffiehuis breidt uit met buurtkeuken

Wat een dag. Terwijl deze week de ‘shop’ van goede doelen al vijf jaar bestond en het koffiehuis aardig draait, komt er aan deze missie van omzien en ontmoeten een prachtig verlengstuk. Eenzaamheid, armoede, het is er en dichterbij dan je denkt. Het is zo gegroeid, dat ik mijn bestaan inzet om hier verandering in te kunnen brengen. Dat doe ik niet via instanties, al zijn er wel steeds meer vrijwilligers nodig. Ik geloof in de kracht van een open huis zijn, waar de buurt heen kan om een praatje te doen of zorgen te delen. Het is net werken. Medemens zijn.
Vandaag gaat de keukencampagne van start. Het is hard zwoegen, maar dan heb je ook wat. Zonder jullie zou ik het niet redden, allemaal betrokken, enthousiaste mee levers. Ik ben daar iedereen dankbaar voor, hoe klein of groot je bijdrage ook is in mijn leven en in het leven van vele anderen.


Samen voor de buurt…op nog vele jaren. Doe mee en lees. Of in mijn term, geef en leef . Omzien en ontmoeten, het verdient niet, maar loont wel.
www.samenvoordebuurt.nl/buurtkeuken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email