koffietuinhuis nieuws (3)

koffietuinhuis nieuws (3)

Wakker worden! Derde klusdag. Het enthousiasme is weer binnen gelopen. Werkelijk, ik ben zo blij met al dat volk, dat helpt. Ik zet weer maar eens een tweede potje koffie, met flinke scheut moed erbij. Koffie krijg je hier ook als je niks doet. #koffietuinhuis#betrokkenheidisgoud

Wat een vakwerk is er geleverd in deze weken. Ik ben er stil van, nou, stil..de adrenaline bruist nog. Henk heeft een strak dak afgeleverd, Lennard een mega strakke ‘vloer’ en ja, dan de electrische mannetjes nog. Zij gingen door tot het licht aan ging.

Met cola en mergpijp lukte dat goed. Wat een gezellige dag was het weer. Ik ga mijn meterkast weer vullen met schoenen en zorgen dat de vloer zaagselvrij wordt. Mijn dankbaarheid is groot, niet uit te drukken in woorden en dat voor een schrijfster. Ik hou jullie nog op de hoogte van de inrichting en de veranda, maar voor nu een hartelijk applaus voor iedereen, die ook maar iets heeft bijgedragen. Het is een overweldigend geheel aan het worden. Mijn hart klopt er alleen maar sneller van. Son leeft haar job, top! #koffietuinhuis#daarwaardemensmagbloeien


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email