koffietuinhuis-nieuws

koffietuinhuis-nieuws

Maandag. Even met koffiepauze bij vriendin beginnen en even razen. Het is zo toch een reuze intensieve tijd. Daar helpt vriendschap bij en relativeren. Ik fiets blij terug, orden nog wat papieren en rijd weer naar school voor pleinwacht, gelukkig in de zon, heerlijk. Kom ik terug, zie ik daar toch een poort in de tuin! Buurman vraagt zoon, zoon zegt ja. Gelijk aan de slag. Sjonge, wat bijzonder gaaf. Dit zet zoden aan de wijk😁. Vandaag is het een beetje miezerdagje, dus doen we maar even niet verder. Het weer wordt steeds mooier herfst en morgen vast weer kans een plankje te slaan. Met of zonder maatregelen, koffietuinhuis is het project van deze tijd om er een positieve draai aan te geven. Daar ben ik toch zo blij mee. Het is een waar geworstel, hopelijk komen we als rechtgeaarde Zeeuwen weer snel boven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email