Koffietuinhuis-project

Koffietuinhuis-project

Deze week gaat het gebeuren. Ondanks het mistroostige weer wordt er een begin gemaakt met ons koffietuinhuis. Er komt een schuur en een gezellige veranda, waar gelegenheid is om samen koffie te doen en te babbelen. Gewoon een plek, die past bij de sfeer van Son’s koffiehuis. Morgen ga ik de laatste hand leggen aan opruimen van ‘het hok’, daar waar je altijd alles even uit je handen zet zeg maar. Deze plek ga ik hard nodig krijgen de komende weken, dus hier moet ruimte gemaakt worden. Dinsdag komen de slopers de tuin leeg rijden en de schuur platvegen, zij voeren alles af wat er nog staat. Sjonge, wat een project is dit. Ik word er blij van en gestresst tegelijk, want zulke klussen is niet precies iets waar ik luchthartig doorheen fiets. Toch gaan we ervoor. Ik heb fantastische buren en een wijk waar je u tegen zegt, dus daar kan het niet aan liggen. Ik heb beloofd jullie op de hoogte te houden, nou, dat ga ik natuurlijk ook doen. Het ligt aan de werkdrukte, hoeveel dit schrijven zal zijn. Veel volg- en leesplezier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email