Vakantie

Vakantie

Wat een dagen van plezier hebben we beleefd aan ons verwenarrangement Synt Janschkercke. Beter kan je niet treffen. Het begint al met een thermoskan koffie om half 8 in de morgen bij de tent. Wat een heerlijkheid. Op het gemakje met wat leesvoer wakker worden, tussen het gezoem van bijen, het gezang van vogels en geluid van de omgevingsfactoren boer. Met een grote tuin hoef je niet verder. Dagelijks een frisse duik in de zee, veel luieren en elke dag een nice, verrukkelijk. We sluiten af met een zinderend gegeven, die lieve zachte zoon, die morgen de prachtleeftijd hoopt te bereiken van 13 jaar. Van begin tot eind geliefd, die enorm lieve Siebren. Het blijft gelden, kom niet aan hem, dan kom je aan ons. Lang zal hij leven! Morgen feest onder de overkapping, voorproefje op #koffietuinhuis. En met een pannenkoek als maal met eregastenšŸ˜‰. Leef de basis, leef met liefde, het is puur genieten.

In de vakantie schrijf ik niet zoveel. Ik neem het me altijd voor, veel lezen, lekker schrijven, maar zoals met voornemens vaker gebeurd, ze lukken niet. Niet getreurd, en te warm om me druk te maken, ik probeer door te gaan met genieten. Uitrusten is de boodschap. Dank lieve lezers, jullie zijn leukšŸ™‚


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email