koffietuinhuis

koffietuinhuis

En zo ben je dan ineens aan het oriënteren voor het project ‘het koffietuinhuis’. De naam, onbewust gelanceerd door Diane Jacobse, ik las de kaart voor en vier dames zeiden, yes, dat wordt ‘m. En aangezien er een enorme fanclub denkt, laat ik daar nou eens aan doneren, voel ik me zo een gezegend mens en helpen de kaartjes jij, inspirerend mens mij heel goed om te gaan bedenken, wat kan er.

Als het om verjaardag gaat, blijf ik gewoon op het cadeautjes-niveau zitten van een meisje. Dat is dan ook te merken. Het dressoir staat vol leuks, lekkers, waar ik vervolgens dan wel van denk, ai, hoe hou ik me in. Gelukkig kan ik zo hier en daar de goedhartige moeder uithangen, die dan zegt, voorlezen! En vandaag doen we met pauze en fudge. Iedereen blij. Want ja, er is een heel goed ding uit deze crisis hervat. Voorlezen. Mens, ik raad het iedereen aan. Je stelt per dag een half uur vast, korter kan gewoon niet, langer mag altijd. het excuus geen tijd is geschrapt, anders is er altijd een reden, dat we overslaan. En dan plakken we op de bank, gestut door koters en lezend over ’s levens lessen. Soms heel serieus, thema vervolging, soms heel diep, hoe leer ik mezelf zijn en hoe heb ik lief. Vandaag begonnen met…hoe overleef ik de jungle. De temperatuur onderstreepte het Braziliaanse oerwoud wel. Ik hou hier zo van!

En zeg nou zelf, met al ons moeten en al ons vinden hebben we het toch bere druk. Dan heb je toch gewoon ook af en toe echte rust nodig? Nou, dat kan dan in een koffiehuis zomaar even je deel zijn. En om te blijven bouwen aan de toekomst, komt er een koffietuinhuis bij. Met een luikje naar de straat voor bitterballenverkoop😜 . Misschien kan ik daar dan eens mijn schrijven verder ontwikkelen, hoe vaak ben ik dat al niet van plan. En heb ook ik even rust nodig? Dan draaien we het bordje om naar het koffierusthuis😀, geweldig moet dat zijn.

Ik fantaseer nog even verder. Maar iedereen bedankt voor de spontane, liefdevolle reacties! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte. Best een leuk thema, heb lef. Het motiveert me enorm. En wat bleef hangen van de zondag hou ik er voorlopig in.
#Zullenweeensietsmindervindenenietsmeerliefhebben?
Fijne avond nog, en wie weet, morgen hier aan de koffie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email