mei maakt vrij

mei maakt vrij

Hoe raak je betrokken bij de strijd tegen slavernij? Ach ja, door gewoon je ogen open te houden en te lezen wat er in de wereld speelt. En dan lees ik heel veel niet en hou me afzijdig van veel nieuws. Maar toch zijn er genoeg dingen die mijn hart raken.

Elke dag worden talloze mensen verkocht als slaaf. Slaafeigenaren maken door deze uitbuiting enorme winst. International Justice Mission is een eerlijke organisatie die als missie heeft om slavernij wereldwijd uit te roeien. En ik doe op mijn kleine stukje wereld mee. Want elk kind telt.

Elke dag zijn er talloze mensen die moeten knokken om genoeg eten te hebben. Niet alleen ver weg, ook heel dichtbij. Door deze ellende me aan te trekken en er wat aan te doen dit te verhelpen, maak ik het leven van arme gezinnen een stukje beter te verdragen. Want elk gezin telt.

Elke dag zijn er mensen, die snakken naar aandacht, hopen op een woordje van iemand of een lieve lach. Gewoon, in je straat, heel dichtbij. Ik wil ze aandacht geven en kom hun tegemoet in bezoekjes of praatjes. En hoop dat heel veel mensen dat gaan doen. Want elk mens telt.

Hoe raak je betrokken bij de strijd tegen slavernij en armoede? Door een dagje van de Mei-maakt-vrij-actie voor je rekening te nemen. Door boodschappen te doen voor het deelkastje voor arme gezinnen. Door op straat gewoon eens wat vaker te stralen naar een ander. Het geeft je zoveel voldoening.
De mei-maakt-vrij-actie is nog elke dag gelukt. Heel gaaf hoe jullie mee doen. Nu de tweede helft van de maand nog. Dat wordt een uitdaging. Dus 19 mei 19,-, 20 mei 20,- enz. Er zijn al wat dagen gesponsord. Maken jullie het samen met mij tot een succes? Alvast bedankt!
#Sonschrijft #meimaaktvrij #dag19
#projectrekening NL73RABO0348074220


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email