toeleven naar Pasen dag 31

toeleven naar Pasen dag 31

Na een rustige dag staan we gereed voor de nieuwe schoolweek. Voor iedereen die zucht onder het thuis zijn of denkt, daar gaan we weer, sterkte!! Het valt helemaal niet mee soms. Voor iedereen die knokt met gezondheid of omgeving, hou vol!! Ik weet geen antwoorden vaak. Ik weet wel dat samen een mooi woord blijft. En als de één niet kan de ander soms weer sterk is. Kijk naar wat je wel kunt doen, deze tijd is daar uiterst geschikt voor.
Ik heb veel gedeeld dit weekend en bemoedigd waar ik kon. De kindertjes in huize Kingma waren zot. Dat kan zomaar een dag duren. Soms moet ik weer echt nadenken over hoe ik omzien weer invulling geef, ik heb nou een aan-de-deur-praat-functie. Leuk, misschien daar een koffiezetapparaatje neer zetten🙂.
We leven ook nog eens naar Pasen toe. Deze week zal ik eens een boodschappenlijst voor jullie verzinnen, mochten jullie mee willen doen gezinnen van een goed pakket te voorzien met de paasdagen. Ik doe altijd mee😉. Houd afstand en voel je verbonden, in deze mood gaan we door!
#Sonschrijft40dageneninspireert #omzienenaanvuren #dag31


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email