toeleven naar Pasen dag 21

toeleven naar Pasen dag 21

Thuisonderwijs Kingma. Ik merk hoe je stilgezet word in een wereld als nu. Absoluut niet verkeerd, maar ook intens. Hoe houden we dit vol. We beginnen de dag wel met gebed om bescherming voor onszelf en allen die ons lief zijn. Dat zijn er veel. Ineens weer extra bewust hoe afhankelijk we zijn en is het geen riedeltje. Daarnaast kijken we om ons heen wat we kunnen betekenen. De jonge kinderen hebben al leerwerk. Prinses vindt dat dol en doet al aan zelfstudie. Al zie ik haar vanuit mijn momentje bakje koffie in het zonnetje met blote beentjes ineens dansen in de kamer op een mooi lied. De boys verwijderen een laag steen uit de zitkuil. Figuren als Nederland, Limburg, Afrika komen tevoorschijn. Gelijk herhaling aardrijkskunde, ook voor mijšŸ˜¬.
Vanmiddag gewoon folderen en er komt nog eten om te delen. De mango’s, peren en mandarijnen staan buiten. Dit voorjaarsweer doet mij wel heel goed. Moedig voorwaarts.
Voor alle jufs en meesters thuis en alle werkers waar het gewoon doorgaat, respect! Wij steunen jullie hoe dan ook!
#Sonschrijft40dageneninspireert #omzienenthuisonderwijs #dag21


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email