toeleven naar Pasen dag 20

toeleven naar Pasen dag 20

Wat ik aan het doen ben op deze rare maandag? Uhm, al uren op zoek naar structuur en orde. Ze zijn niet thuis. Koffie wel. Hij doet altijd open. Doe ik die toch vandaag. Virusvrij.
Ik lees ieders ijver, maar ik moet daar even aan wennen. Kies nog voor groente halen, eetrooster maken zonder brood blijkbaar, dat is er niet voor uitslapers. En wat niet stopt, doen waar ik goed in ben, om me heen kijken en mn handen uit steken, desnoods via tasjes aan de voordeur. Doen jullie mee? Ik heb een cirkeltje vrijwilligers nodig die toch even omzien naar eenzamen of even een boodschapje doen. Of een kaartje sturen.
Geniet van wat je hebt, het leven is kostbaar. Wees zuinig op iedereen, inclusief jezelf. En geef licht. Reuze tof in donkere tijden, dan val je op.
#Sonschrijft40dageneninpireert #omzienengoeddoen #dag21
Ps. Eieren worden ook bezorgd


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email