toeleven naar Pasen dag 13

toeleven naar Pasen dag 13

De beste therapie tegen welk virus ook, leef uit liefde, niet uit angst. Het is mogelijk voor helden en niet-helden. Want moed zit van binnen. Geloof maar niet dat ik altijd een held ben. Ik piep soms ook binnenin. En wijs me niet op realiteit. Ik ben verpleegkundige en bar realistisch. Maar met mijn eerste bakje koffie in de zon geniet ik toch bovenmate. En denk ik..even niks..even piano..muziek tilt op en is zo heerlijk.
Dit is vandaag. Gisteren is geweest, morgen komt later. De Aanwezige verlaat je niet, want de hemel gaat nooit dicht. Ik kan het elke dag wel luisteren en elke dag wel uitgalmen, want ik heb t mega nodig, maar ik vind t ook zo een mooi lied. Het troost tot in m’n tenen zeg maar. Morgen komt later. Vandaag ben ik er.
Met een prachtig volk om me heen. Dwaas emotioneel mens. Nog maar maandag. Ik leef!
#Sonschrijft40dagen #omzienenerzijn #dag13


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email