toeleven naar Pasen dag 11

toeleven naar Pasen dag 11

Zaterdag. Vol dagje. De zon zorgde voor veel was-zin, dus dat resulteerde in twee schone en droge wassen. En met een loge heb je soms ineens andere invulling. De boys wilden best een bed afbreken. Dat je dan impulsief je complete slaapkamer verbouwt om 4u in de middag en buurmannen nodig hebt voor zeulen vergeet je even. Zachte zoon riep iemand, loge riep iemand en binnen een kwartier lagen de bedden en het hout in de tuin. Van het één kwam het ander, de kinderen bleven opruimen en ordenen. Het resultaat is een schone slaapkamer en een opgeruimde schuur, juich. Het buurmeisje kon blijven eten en allemaal smulden we de maaltijd weg van resten van de club, hoe heerlijk. De kleine koters gingen in onesie naar de kerk, slaapfeest en morgen daar ontbijten en eigen dienst, zo tof.
Ik zit waar ik zit, niks wie is de mol, ik lees en doe niks meer. Als nagenieten van mijn dag en even rust. Want er zal zo weer wel een puber binnen stormen..dan heb ik alleen maar te luisteren.
#Sonschrijft40dageneninspireert #omzienenontmoeten #dag11


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email