toeleven naar Pasen dag 8

toeleven naar Pasen dag 8

Rommelen. Woensdagmiddag. Je zou denken weinig effectief. Dat lijkt het ook. Maar om nieuwe dingen te bedenken, rommel ik altijd. Dan komen er weer idee├źn. En vanmorgen het tempo van mijn lieve moeder weer even aangenomen, dan ben ik daarna heel erg rustig­čśť. Voor deze maand heb ik in de shop het omzien en ontmoeten centraal. We sponsoren kindjes ver weg, dan kunnen die toch beter leven en naar school. De shop heeft er 3, eentje is uitgevlogen. De vierde wordt een meisje van de Filippijnen. Maar we geven ook kindjes dichtbij, incl. gezinnen ruimte om ook wat leuker en minder worstelend te leven. Al lijkt Pasen ver weg, over zeg een maand is het weer zover. Dan worden de boodschappenpakketten weer gevuld. Doen jullie weer mee? Als iedereen wat koopt of doneert, zijn 10 gezinnen met de Pasen ook geholpen. Samen maken we het verschil. Dichtbij, ver weg. Want elk kind telt.
#Sonschrijft40dageneninspireert #omziendoorkleinshopje #dag8


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email