toeleven naar Pasen dag 6

toeleven naar Pasen dag 6

Dit was nou weer eens een dagje van een berg doen en mezelf zeer tevreden daarover voelen. Het zit ‘m dan vooral in mailtjes doen die ik uit zou willen stellen, een lesje maken, dat ene telefoontje wat ik ontzie en allerlei maandagperikelen zoals wassssss. Maar ook een bezoekje brengen om gewoon weer eens even bij een vriendin te zijn en in droevige tijden te proberen bij haar toch een lach te laten doorbreken. En dat lukte. Dan ben ik echt blij.
Als opmerkzaam zijn onze tweede natuur word in deze wereld, (die gek gemaakt wordt door angst), en als we dan een beetje liefde verspreiden, waar het behoorlijk eenzaam of moeilijk is, nou, dan zijn we in ons element. Leren leven vanuit je passie, echt de moeite waard. En het gaat soms van struikel de struikel, maar dan heb je ook wat. Nog maar maandag.
#Sonschrijft40dageneninspireert #omzienenontmoeten #dag6


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email