toeleven naar Pasen dag 4

toeleven naar Pasen dag 4

Deze 40dagentijd bevat een schrikkeldag, dat betekent dat gezinnen 15,- meer nodig hebben om rond te komen. Sjonge, waar denk je aan. Altijd weer geld. Stel je voor dat we niet rond komen. Nou is dat is bij sommige gezinnen vaker aan de orde van de dag. En laat nou het beste vasten je brood delen met de armen zijn. Gevangenen vrijlaten is wat minder letterlijk, verdrukten recht doen ook nog een beetje zoeken, maar brood delen dat moet ons lukken. De tafel met ze delen, ook gaaf. 15,- extra of niet, dit kan iedereen. Ik heb brood genoeg, dus mocht iemand willen delen, kom er gerust om. Ik doe nog een rustig dagje en zoek alvast naar ritme door de agenda van onder de papieren te halen. Mijn krant is m’n vriend, zeker op zaterdag.. ik lees zulke mooie dingen.
Vandaag nog proberen iemand blij te maken. Broodnodig. In ieder geval komt dochterlief hier met taart aan. Daar wordt je toch niet sober blij van­čÖé. Snel koffiepauze inlassen.
#Sonschrijft40dageneninspireert #brooddelenenontmoeten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email