toeleven naar Pasen dag 3

toeleven naar Pasen dag 3

Een nuttig dagje met veel niksen. Al moesten mn hersens flink draaien voor een klus.. om te relativeren brachten we voor het goede doel dan weer maar flessen weg en deden we boodschapjes. Zo in vakantiesfeer zijn dat de maaltijd regelen geen ideeën opwerpt van gezondheid en groente, ja, dat is vakantie. De regen brengt weer wat verzopen kinderen thuis. Dan niet klagen is een goeie, maar geen eenvoudige optie. Het voelt als de tiende keer nat.

We lezen samen en denken even na over..zie je God als gevende God of als veeleisende God. Vol eerlijk zeggen er twee, gevend! Ik ervaar Hem ook zo, al is de andere kant me ook iets teveel bij gebracht. Genade als het anders wordt. En dat God in tijden van ellende toch je houvast blijft. Snap ik het? Nee. Is het zo? Ja. Hij zag jou, Hij zag mij.
#Sonschrijft40dageneninspireert #omzienenontmoeten #dag3


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email