toeleven naar Pasen dag 2

toeleven naar Pasen dag 2

Vandaag lees ik dit: armoede gaat niet alleen over een gebrek aan geld of voedsel. Armoede wordt ten diepste veroorzaakt door gebroken relaties. Gebrokenheid in de relatie met onszelf, met anderen, met de natuur en met God. Sjonge, dat is om over na te denken. Gebrokenheid gaat mijn deurtje niet voorbij. Juist in deze tijd denk ik na over een stukje binnenin mezelf wat wel wat heling kan gebruiken. Dat gaat niet op bevel, daar is tijd voor nodig. En mensen om je heen, die daarin mee dragen. Ik ben enorm dankbaar dat ik ze heb. Heb jij ze ook? Je vindt de beste vriend door er zelf één te zijn. Je leven met ze te delen. Ik wil niet meer anders.
Ga met zachte zoon lekker eten halen, het is vakantie. De vrouw schenkt hem met starre blik een cola in en hij zegt, dat kunt u goed. Haar ogen lichten op en ze maakt gelijk een praatje met hem. “Dat kun jij ook!” Even contact tussendoor alle routine, even een glimp. Jij zag mij.
#Sonschrijft40dageneninspireert #omzienenontmoeten #dag2


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email