Al één jaar omzien en ontmoeten

Al één jaar omzien en ontmoeten

Februari. Noem het een gewone maand. Geen winter, een soort herfst. Ik vind het allemaal best. Ik steek kaarsjes aan en denk. Bakje koffie erbij, tijdschriften op tafel. Ik denk niet alleen, ik peins. Wie ben ik en wat doe ik allemaal. Nou, de laatste tijd doe ik een beetje veel. Veel leuke dingen, veel goede dingen. Maar om vol te houden, moet je soms strepen waar je helemaal geen energie van krijgt en verder met waar je zulke heerlijke energie van krijgt. Daar ben ik nu mee bezig. Niet dat er al veel strepen staan, ik vind het een reuze lastige klus, maar ik ben bewust. En zo kom ik erop, dat ik mijn prachtige job omzien en ontmoeten gewoon al een jaar doe. Ik ben al een jaar vrij mens, vrij van uitkering door het geweldige netwerk wat mij steunt en zegt: jij doet dit en jij kan dit en wij steunen jou. Wat een top-lui heb ik rond me. Niet in het minst Johan Klok, die werkelijk tijd nog moeite bespaard om mijn leven en project op de rails te houden. Grote dank hiervoor. Het geeft me alleen maar meer inspiratie verder te gaan in een wijk en een wereld, die steun, liefde en licht kan gebruiken. Geen dag spijt.
Mijn gezin draait enthousiast mee. Ik maak een collage en vraag of ze me erin herkennen. Ja, absoluut, zegt zoon. Powervrouw, dat ben je, mam. Maar je bent mijn moeder, ik let er niet zo op, want zo ben je. En af en toe chaos, dat ook, zegt dochterlief. En tot 2u schrijven. Je mag gerust wat minder doen. Oeps, streepje🙃. Ben ook maar gewoon mens. Ik word er blij van. Met geven, leven, naar mensen omzien en ontmoeten. Met vrienden optrekken voor de goede balans. En ga vrolijk door voor hopelijk weer een goed jaar erbij. En ben ik er ff niet? Zet ik vast een streepje.
#Soneenjaaromzienenontmoeten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email