Tulpendag, iedereen blij

Tulpendag, iedereen blij

Jongelui, vandaag mogen jullie gelijk je jassen aan doen. Huh, wat gaan we doen? Bij mij om de koffie. Het thema is vriendschap. De kinderen van groep 7/8 konden zich er niet gelijk iets bij voorstellen, maar enthousiast gingen we op stap. We gaan bloemen uitdelen in de wijk. Je kan over de Heere Jezus praten, maar je kan Hem ook laten zien. Dat doe je door om te zien naar de mensen om je heen en vriendelijkheid uit te delen. Of een bloemetje zoals vandaag.
Wat een plezier hadden ze. Wat werden ze er blij van en de mensen, die ze kregen niet minder. Een mevrouw: waarom krijg ik dit? Een jongen: omdat u heel bijzonder bent. Een groepje ging zelfs op eigen initiatief naar de bejaarden in de Zoute Viever. Iemand bleef gewoon klappen, zeiden ze..en een ventje uit de groep dacht al aan een bijbaantje. Hij ging gelijk iemand helpen.
Het was een bijzondere morgen. Vrolijk bereikten we de kerk weer. De kinderen bedankten voor deze ochtend, zo grappig. Wij delen wat uit, maar het is de Liefde die de Weg wijst. Een mooie les.
Ps. En mijn eigen prinses zegt, ik breng een bloemetje naar MirjamšŸ’ž. Ware liefde


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email