Wijkleven in december

Wijkleven in december

Het is vandaag de eerste dag om met iets te beginnen waar niemand aan begon. Inspirerend spreukje. In mijn wijkleven groeien er momenteel veel mooie contacten. Tijdens gesprekken met mensen krijg ik vaak een inkijkje in hun leven. Mooie dingen, moeilijke dingen. Om er dan voor hun te zijn en te kunnen luisteren is al het meest waardevol. De laatste tijd krijgt stille armoede meer een gezicht. Mensen weten zich zo weinig geliefd. Het idee kwam op mensen, die ik ken een goed kerstpakket te bezorgen voor de feestdagen. In samenwerking met mijn netwerk sponsoren en verzorgen we voor tien gezinnen een pakket. Aangezien dat intensief is om alleen te doen, zou ik het fijn vinden om samen met jullie pakketten in te pakken. Dit gebeurt donderdag 19 december om 10 uur in Sons koffiehuis. Wil je mee helpen aan dit prachtige stukje wijkwerk, mail me dan gerust (sonjakingma@gmail.com). Omdat januari de maand is van nog meer taaiheid na deze dure maand herhalen we ook deze maand boodschappen waar nodig.

Omzien naar elkaar, opkomen voor wie arm is of onderdrukt wordt of voor wie zo onrechtvaardig wordt behandeld. Het is een prachtige taak, om daar Liefde te geven en er vooral te zijn! Ook dichtbij! Want elk mens telt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Follow by Email